Szórakozás

Demcsák Zsuzsát ittas vezetéssel kapcsolták le

Demcsák Zsuzsa vasárnap este Pál Dénes oldalán szórakoztatta A Nagy Duett nézőit egy fergeteges roma bulival. Az adás után azonban állítólag nem indult azonnal haza, hanem egy kisebb társasággal ünnepelni kezdett és lehajtott néhány pohárral a a fárasztó próbák és a nem kevésbé megterhelő élő adás után.

A TV2 műsorvezetője ezután kocsiba ült és hazafelé indult, ám hétfő hajnalban fent akadt a rendőrök hálóján. Rutin igazoltatás zajlott, a rendőrök, hivatalos szóhasználattal élve, az alkoholos befolyásoltság megállapítása miatt intézkedtek. Az általános szabály ilyenkor az, hogy meg kell fújni az alkoholszondát, illetve a sofőrt előállíthatják egy egészségügyi intézménybe vérvételre.

“Való igaz, igazoltattak! Borzasztóan sajnálom! Kiengedtem a gőzt A Nagy Duett után. Száz méterre voltam a lakásomtól, és onnan mentem volna haza, amikor megállítottak. Hibáztam, borzasztóan sajnálom”

– mondta a Borsnak Demcsák Zsuzsa, aki hozzátette: nem vették el a jogosítványát.

A bulvárlap a rendőrséget is kereste, de ők a cikk megjelenéséig nem reagáltak, így nem tudni, pontosan mit találtak Demcsáknál. Az viszont biztos, hogy a zéró tolerancia most is érvényben van, ráadásul egyre szigorúbban büntetik az ittas vezetést. A 15 ezer forintos helyszíni bírságtól egészen a felfüggesztett vagy végrehajtandó börtönbüntetésig terjednek a büntetési tételek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik