Szórakozás

Újra meg kellett műteni Rékasi Károlyt

Mindenkit meglepett a hétfői hír, miszerint Rékasi Károlyt 18 év után kiírják a Barátok köztből. Legalábbis egy időre mindenképp, ugyanis ahogy írják: “jelen egészségi állapota miatt nem tud részt venni a sorozat munkájában. A színész balesete utáni gyógyulási folyamata és rehabilitációja kezdetben nem okozott fennakadást a sorozat történetvezetésében, de februári műtétje már igen”.

Ráadásul Rékasit tegnap újra meg kellett műteni, amiről szűkszavúan ugyan, de a színész párja, Pikali Gerda nyilatkozott a Blikknek.

“Való igaz, hogy újabb operáció vált szükségessé. Sajnos a balesetben szilánkosra törött csont nem gyógyult a várt ütemben, még a csontpótló műtét után sem. Nem tudok azonban mit mondani addig, amíg a műtétet végző sebészekkel nem beszéltem. Most egyetlen dolog fontos, hogy Károly nyugodtan gyógyuljon. Pihenésre van szüksége, bár tudjuk, hogy sokan aggódnak érte, de most azzal segíthetnek, ha türelmesek, ahogyan mi is” – mondta el a színésznő.

A Borsban pedig azt is tudni vélik, hogy Rékasi pokoli fájdalmait az okozta, hogy sebe csúnyán elfertőződött – emiatt lehetett szükség a hétfői operációra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik