Szórakozás

Rékasi Károly újra mankóval jár

Hiába az erős akarat, az óriási életkedv és a sok segítség, Rékasi Károly sérült lába nem gyógyult olyan gyorsan, mint remélte. Pár héttel ezelőtt még arról szóltak a hírek, hogy a színész eldobhatta a mankóit, ám a Bors szerint azóta Rékasi állapota romlott, a térdét rögzítő csavarok a megerőltetés miatt eltörtek, újra két mankóval kell járnia, és hónapokat csúszik a felépülése.

“Amikor az ember egy ilyen nagy baleseten van túl, és hetekig csak fekszik, akkor minden apró eredménynek örül. Például, ha kibírom egy napig fájdalomcsillapító nélkül, vagy ha tudok a lépcsőn közlekedni váltott lábbal. Piszkosul örültem, hogy ezeket meg tudom csinálni, de az én örömöm nem mindig esik egybe azzal, amit az orvosok látnak. Minden fém a helyén van, de az igaz, hogy vissza kellett vennem a két mankómat” – mondta a lapnak Rékasi, aki néhány napja egy vidéki rehabilitációs intézet lakója.

“Pontos számításokat végeztek a lábam terhelhetőségére. Kiderült, a testsúlyom felét sem bírja még el. Az itteni orvos azt mondta, csak akkor dolgozhatok, ha nem­csak a saját belátásom szerint, hanem a vizsgálatok szerint is képes leszek normális tempóban, mankó nélkül járni” – tette hozzá a Barátok közt Barta Zsoltját alakító színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik