Szórakozás

Ádám keresi Évát: Mészáros Dórát még a bugyi is zavarja

A pucér társkereső kapcsán a vetkőzés szakértői, a sztriptíztáncos Mészáros Dóra, és a gyakran villantó szexi lemezlovas, Voksán Virág fejtették ki véleményüket a meztelenkedéssel kapcsolatban. Dóra munkájából adódóan gyakran mutatkozik ruha nélkül, ám az Ádám és Éva szereplésen azért ő is elgondolkozna. Bugyit amúgy még a hétköznapokon sem hord, irritálja a viselete.

“Talán csak akkor, ha nagyon rövid szoknya van rajtam, de az meg nem túl gyakran fordul elő, úgyhogy most sincs, meg máskor sincs” – mondta el a táncosnő, aki szerint a pucér párkeresőben látottak alaposan megosztják majd a nézőket.

“Szerintem a magyar egy borzasztóan prűd népség, de valahol ezt álszent dolognak tartom, mert hiába szidja mindenki ezeket a dolgokat, attól függetlenül nézik”– jelentette ki a nemrég pórul járt Dóra.

Voksán Virág szerint van az a pénz, amiért az ember belevág egy hasonló kalandba.

“Ez egy valóban direkt formája a társkeresésnek, hiszen a külsőt tekintve nem kap az ember zsákbamacskát, meg kell mutatnunk telibe, amink van. Mindenkinek van egy összeg, amiért bevállalna egy ilyen műsort – nálam ez nagyon magas lenne” – mondta el a modell-DJ, aki került már kényelmetlen szituációba a vetkőzés miatt.

Gyönyörű fényesen csillogó konfettikkel szórtak be egyszerre, és bár a fotózás szuper volt és nagyon szép lett a kép is, amikor véget ért az egész, akkor bizony meggyűlt a bajom a konfettik kitakarításával, amelyek eléggé beszorultak egy-egy testrészembe.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik