Szórakozás

Ádám keresi Évát: Itt az új három meztelen játékos

Az Ádám keresi Évát meztelen valóságshow első adása – amivel messze nem a pucérság volt a fő gond – cliffhangerrel ért véget: Petra és Josie története hétfő este folytatódik. De új lakók is érkeznek a szigetre: latin hódító, sportember és egy egzotikus külsejű „Ádám” lép a Csábítás partjára.

Sanyi (41)

Sanyi önmagát latin hódítóként, igazi macsóként jellemzi. Bevallottan csajt és nem feleséget keres. Nem válogatós, nincs zsánere, hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. Egy éve szingli, emiatt magányos is, az utolsó barátnője sokkal fiatalabb volt nála. Gyűlöli a társkereső oldalakat, és bár volt pár ilyen randija, szerinte a társkeresős nők mind elmebetegek.

Sanyi számára az ideális nő jószívű, megbízható, kedves és humoros. A könnyűvérű nőket nem kedveli, ám kihasználja őket – sok egyéjszakás kalandja volt. Önmagát erőszakos, irányító típusként jellemzi és állítása szerint azonnal átlát mindenkin. Sanyi profi motoros, korábban kaszkadőrként dolgozott a Tom Hanks főszereplésével hazánkban forgatott Inferno című filmben.

VIASAT3/Szőke Richard
VIASAT3/Szőke Richard

John Patrick (29)

Sokáig nem mert nyitni a lányok felé, inkább haverkodott velük. Azt tudja magáról, hogy a lányok szeretik a mosolyát és a szemeit, a külsejét pedig egzotikusnak találják.  John Patrick a természetes és nőies idomok híve, a plasztik csajok taszítják, ahogy a butaság, affektálás és az anyagiasság is. Romantikus alkatnak tartja magát, aki szívesen főz a másiknak, szereti meglepni a kedvesét, szívesen szervez programokat is. Nem hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, szerinte meg kell ismernie az illetőt, hogy szerelmes lehessen.

Szerinte a szex nagyon fontos, ez a kapcsolat alapja. Azt mondta: nincs kizárva, hogy szexelni fog a szigeten! John Patrick két éve szingli, de nem érzi magát magányosnak. Szeret pletykálni. Taktikusnak tartja magát, aki nemcsak meghallgatja, hanem terjeszti is a pletykákat. Azt azonban nem bírja, ha őt beszélik ki: szemrebbenés nélkül felelősségre vonja a terjesztőt.

VIASAT3/Szőke Richard
VIASAT3/Szőke Richard

Bence (26)

Bence igazi sportember, amerikaifocizik. Külsőre nincs zsánere, de a fekete hajat, kreol bőrt nagyon bírja. Utálja a rinyáló, csiripelő nőket, valamint rosszul van a póthajtól, műszempillától és műmellektől is. A belső tulajdonságokat illetően Bence az őszinteséget emeli ki. Nem skalpvadász, de semmi jó elrontója nem akar lenni – persze megválogatja, hogy kivel fekszik le.

Bence nagyon messze is képes elmenni egy nőért: egyszer egy bajnokság közben az edzőit is elküldte, hogy felszedhessen egy recepciós lányt, de graffitizett már saját dalszöveget a kiszemelt ablaka alá. Rossz tulajdonságai: akaratos, nem egyszerű típus, aki nehezen érti meg a nők érzelmi dolgait. A szex nagyon fontos számára, imád multiorgazmust okozni a nőnek, akár egy kis durvulással is.

VIASAT3/Szőke Richard
VIASAT3/Szőke Richard

Ajánlott videó

Olvasói sztorik