Szórakozás

Várkonyi Andi úgy érzi, megalázta őt a TV2

Várkonyi Andrea (Array)
Várkonyi Andrea (Array)

Kökény-Szalai Vivien érkezése óta nagy a jövés-menés és a sötétben tapogatózás a TV2 háza táján. Azurák Csaba menesztése után, akit Gönczi Gábor vált majd a Tényekben, most végre az is kiderült, hogy ki veszi át Várkonyi Andrea helyét. A csatorna hétfőn jelentette be a Facebookon, hogy Marsi Anikó csatlakozik a csapathoz, akit egyébként kétmilliós csúcsgázsival csábítottak haza Mallorcáról.

A bejelentés azonban érzékenyen érintette Várkonyit, megalázva érezte magát, amiért ő is csak a közösségi oldalról értesült arról, hogy jövő hétfőtől már nincs szükség a munkájára.

“Andi tudta, hogy előbb-utóbb elérkezik majd a búcsú időpontja, de azt nem gondolta volna, hogy egy Facebook-posztból kell értesülnie arról, hogy mikortól nem kell a Tényeket vezetnie, s ki ül bele a székébe. Kikészült. Megalázva érezte magát, hogy tizennégy évnyi híradózás után annyit nem érdemelt, hogy személyesen közöljék vele mindezt. Látták, ahogy a büfében egy kávé felett üldögél, csak bámul maga elé, és a könnyes szemét törölgeti” – mesélte a Blikknek egy TV2-s munkatárs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik