Szórakozás

Sebestyén Balázs: Életem legjobb döntése volt, hogy nem mentem át a TV2-höz

A műsorvezető jó fejnek tartja Andy Vajnát, de kicsit sem bánja, hogy az RTL Klubnál maradt.

A műsorvezető D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában beszélt azokról a felreppent hírekről, amelyek az ő TV2-höz való átcsábításáról szóltak. Sebestyén Balázs igen határozottan tisztázta a dolgot.

“Konkrét megkeresés nem volt, puhatolózás más embereken keresztül, hogy milyen feltételekkel mennék át, olyan volt. Hozzám konkrétan már a Dirk vagy a Vajna úgy nem jutott el, hogy üljünk le beszélni. Egyrészt tudják, hogy egy elég  lojális pali vagyok, másrészt baromi jól érzem magam az RTL-nél, és az utóbbiak ismeretében, látva, hogy most éppen mi folyik a TV2-nél, azt hiszem, hogy életem legjobb döntése volt, hogy nem mentem át. Sokszor átmehettem volna már, de nekem fontosabb, hogy hol dolgozom, hogy kikkel dolgozom, hogy szeressem csinálni, mint hogy az embernek most mennyi pénz érkezik a számlájára” – mondta el Balázs, aki határozottan cáfolta azt is, hogy a Simicska Lajos tulajdonában lévő Class FM-nél bármiféle politikai vonatkozású változások lennének.

“Mi sosem voltunk kézi vezérelt rádió, és a Lajos sem így csinálja, a Class Fm sem ilyen. Egyrészt totálisan távol próbálunk maradni a politikától, annak ellenére, hogy a tulajdonosi kör tudjuk, hogy nyakig benne van. De maga a rádió az nem politizál. Mi sem politizálunk, de hol van a határ közélet és politika között?” – tette fel a kérdést a műsorvezető, aki reménykedik benne, hogy az egyelőre novemberig lekötött frekvencián továbbra is maradhat a rádió.

“Én nem tudom, hogy mi lesz. Én olyan műsorkészítő vagyok, hogy én oda megyek, ahol nem kell politikával foglalkozni, ahol ki tudunk maradni a politikából, és ahol nem mondják meg, hogy mivel kell foglalkozni. Ez a rádió ilyen volt, bármit is sütöttek ránk” – fejtette ki véleményét a szabadszájú tévés-rádiós, aki nagy problémának érzi, hogy az emberek egyre többször öncenzúrát alkalmaznak a mindennapokban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik