Szórakozás

Sebestyén Balázs nem megy Vajnához

Arról írt a Blikk ma reggel, hogy Andy Vajna az RTL Klub több műsorvezetőjét is ki akarja vásárolni, hogy a TV2-n szerepeltesse őket. A bulvárlap szerint Sebestyén Balázs a kormánybiztos első kiszemeltje, és ha sikerül becserkésznie, könnyen lehet, hogy a Hungary’s Got Talenttel véget is ér a pályafutása az RTL Klubnál. A csatorna szerdán kiadott sajtóközleményéből kiderül, hogy erre nincs esély, hiszen Sebestyén Balázs marad az RTL-nél.

“A sajtóban megjelenő pletykák alaptalanok, nem környékeztek meg és nem is tárgyaltam senkivel, hogy a jövőben más televíziós társaságnál folytassam a pályafutásom. Sőt, a héten vadonatúj RTL-es műsorokról egyeztettünk. Ezekről hamarosan, a megszokott módon tájékoztatja a közvéleményt a csatorna. Tehát röviden annyit mondhatok: maradok az RTL Magyarországnál”

– nyilatkozta Sebestyén Balázs az eset kapcsán.

A közleményben szerepel az is, hogy “Balázs számos sikerműsort vezetett a piacvezető csatornán és ez nem fog változni 2016-ban sem.”

Sebestyén Balázs egyébként korábban élesen bírálta Ördög Nórát, amikor váratlanul otthagyta az RTL Klub-ot a TV2 ajánlata miatt.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik