Szórakozás

Farm: Hazaküldenék Cintiát

Csütörtökön este a Farm adása Attila és Dia konfliktusával kezdődött, ami ezúttal a tehéntartás kapcsán pattant ki. Ezt követte a fiúk rögtönzött sztriptíze, aminek koreográfiáját Sanya dobta össze szinte pillanatok alatt össze. A 45 éves Dóri egyenesen elképesztőnek tartotta a produkciót, le volt nyűgözve a meztelen felsőtestek és férfi fenekek látványától. Heni végrendeletének köszönhetően ráadásul a fiúk még egy-egy önálló produkcióval is megörvendeztették a lányokat.

A kiválasztás előtt a műsorvezető, Fördős Zé először Brigit kérdezte a nemrég történt bulival kapcsolatban, aki így reagált: „Időnként elgurul a pöttyös”. Szó volt még Heni végrendeletéről és arról, hogy Cintia viselkedése miatt össze kellett hívni a farmbíróságot.

A kiválasztásnál Norbi tette le elsőként a voksát. Cintiára tette jelét, aki rögtön viszonozta is a szívességet. Dóri Cintia hozzáállására hivatkozva szögelte be a lány neve alá a jelét. Ezt követően pedig minden további farmlakó is kivétel nélkül hasonlóképp döntött, így végül Cintia 7 jellel „abszolút nyertese” lett a hatodik kiválasztásnak. Csak ennyivel kommentálta közvetlenül az esemény után helyzetét: „Történelmet írtam”. Cintia később megkérte a heti gazdát, Diát, hogy őt válassza, és ne Norbit. Ez így is történt, így már biztosan Cintia lesz az egyik szombati párbajozó.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik