Szórakozás

Farm: Cintia viselkedése mindenkinél kivágta a biztosítékot

Kemény feladat várt Diára, az e heti gazdára. A lánynak tanyasi barátnője, Cintia miatt kellett összehívnia a Farm első bíróságát, amiből persze komoly veszekedés kerekedett.

A farmerek ugyanis megunták, hogy amíg mindenki másnak természetessé vált a korai kelés, és a reggeli feladatok ellátása, addig Cintinek esze ágában sem volt kimászni az ágyából. Dia persze mentegetni próbálta lustácska hálótársát, akinek végül hetigazdaként kompromisszumot ajánlott: vagy felkel, vagy kénytelen lesz összehívni az első farmbíróságot.

Cintia erre nemhogy meggondolta magát, hanem abszolút szembefordult eddigi barátnőjével, akivel aztán hamar ellenséggé váltak. De a lány egy hirtelen kamikáze-akcióval gyakorlatilag az összes lakót maga ellen fordította, mivel senki és semmi nem tudta megmagyarázni neki, hogy semmiféle kiváltság nem jár neki sem a tanyasi élet során. Cinti nem éppen cizelláltan közölte a többiekkel – különösen Norbival -, mit is kezdjenek a véleményükkel.

Holnap a kiválasztás mellett a bűnösnek ítélt szőkeség büntetésére is fény derül, ami az előzetes alapján inkább viccesnek, mint szigorúnak tűnik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik