Szórakozás

Linczényi Márkó: Nem változhatok háttérország nélküli celebbé

A Hungary’s Got Talent egykori zsűritagja,  Linczényi Márkó a Story Extra kamerái előtt vallott arról, hogyan éli meg, hogy élete a műsor után visszatért a normális kerékvágásba.

“Azt a hivatásomat, amit igazából 20 éve tanulok, és gyakorlom folyamatosan, nem cserélhetem föl egy hirtelen jött népszerűséggel. Nem változhatok át egy háttérország nélküli celebbé, aki csak ott legyeskedik a televízióban. Ki tudja miért, és ki tudja meddig…” – mondta el a zenész, aki jelenleg is a The Kolin zenekar legújabb lemezén dolgozik, és ha teheti, imádott hobbijának él. Márkó ugyanis rajong az extrém sportokért, a szörfnek például hódolt már Balin, Brazíliában, Srí Lankán, és Portugáliában is. Utazásait mindig hosszú készülődés előzi meg, hiszen az évben csupán egyszer utazik el kikapcsolódni, akkor viszont nincs sem zenekar, sem tévés szereplés, de még a mobiltelefont is kikapcsolja, és kizárólag a pihenésre koncentrál.

Az énekes enyhén adrenalinfüggőnek tartja magát, ugyanis nemcsak a szörföt, hanem a szörfboardot is kedveli, ezenkívül pedig ugrott ki 5000 méterről szabadesésben, és az ejtőernyőzést is kipróbálta már.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik