Szórakozás

Új felállásban koncertezik az Omega

Omega Felcsúton (Array)
Omega Felcsúton (Array)

Pont került egy lassan két éve tartó huzavonára az Omega háza táján. Újabb koncertből marad ki ugyanis az Omega egyik legendás tagja; az 1967 óta a zenekarban játszó Mihály Tamás nem lép színpadra a békéscsabai koncerten.

Mihály korábban nem vett részt az Omega beat-mise koncertjén és a a felcsúti Pancho Arénában megrendezett koncerten sem. Ezekkel kapcsolatban komoly botrányok voltak a zenekarban Mihályi Tamás és Kóbor János között. A mostani, békéscsabai koncerttel kapcsolatban úgy tűnik, fel sem merült már Mihályi neve, helyette Szöllősi Kati áll majd Kóbor mellett a színpadon.

„A békéscsabai felkérést nem tudtuk visszautasítani, viszont azt is beláttuk, nem lehet olyan zenekar-létezési formát fenntartani, amelyben bizonyos tagok csak bizonyos koncerteken hajlandóak az Omega közönsége elé állni” – mondta el Blikknek a billentyűs, Benkő László.

„Ha valaki elhatározta, hogy nem akar a többiekkel tartani, majd bizonyos koncerteken mégis részt szeretne venni, azt nehezebb kivitelezni, mint kimondani. Békéscsabán azok játszanak az Omegában, akik az elmúlt időszakot együtt végigdolgozták” – nyilatkozott az ügyben Debreczeni Ferenc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik