Szórakozás

Farm: Heni Vivit hívta ki párbajozni

Csajok fogják összemérni erejüket és ügyességüket a Farm szombati, harmadik párbajában. A Sanya által kiválasztott Heni ugyanis Vivient választotta ellenfeléül, magyarázatként pedig komolyan nekiment a fitneszimádó szőkeségnek.

“Több ember neve merült fel bennem, ilyen-olyan dolgok miatt. Akit végül választottam, olyan szinten zavarja az aurámat, hogy nem tudok vele egy légtérben megmaradni. Értelmi képességei számomra megkérdőjelezhetőek, meg az egész lénye egy nonszensz.”

Persze Vivi sem maradt adósa, ő így reagál a kihívására: „Személyes harcnak tekintem ezt a kihívást, végre kiiktathatnám azt, aki mindenkibe beleköt.”

Ami még történt: 

  • Sanya kirakta maga mellől a gazda szobából Dórit, helyére pedig Vivit költöztette, aki kicsit parázik attól, hogy barátja vajon mit szól az új hálótársához.
  • Szilveszter és András gazda ismét meglátogatta a farmereket. A lenyírt gyapjúért cserébe újabb kosztpénzzel gazdagodtak, amelyből új rendelést adhattak le a lakók.
  • A tanyasiak legnagyobb pechjére András gazda vécére ment. És egyből észre is vette, hogy a pottyantós eléggé megtelt, így következő feladatként azt jelölték ki a nem túl boldog játékosoknak, hogy ürítsék ki a budit, és egy nagy gödörbe hordják át a tartalmát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik