Szórakozás

Kóbor szerint Szörényi beszél félre

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Szörényi Levente egy a Rockmúzeumban tartott beszélgetés alkalmával keményen kritizálta egykori pályatársait. A legtöbbet Kóbor János kapta, akiről a 2001-es Illés-Metro-Omega szuperkoncert kapcsán sztorizott.

“Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába. A hajdani közös koncertünk szervezése is nehezen ment, végig az volt a halálfélelmük, hogy mi játszunk majd utoljára. Emberileg, szerencsétlenek, már akkor is rosszak voltak, egymást is marták” – mondta korábban Szörényi.

Kóbor azonban értetlenül áll a nyilatkozat előtt, ő ugyanis egészen máshogy emlékszik a múltra. “Nem tudtam, hogy haragban vagyunk vagy voltunk. Igazi konkurenciái nem voltunk egymásnak, hiszen más elképzelésekkel álltunk színpadra. De, ahogy a külföldiek közül a Scorpions és a Deep Purple hatott ránk a legjobban, itthonról az Illés és a Locomotív GT. Mindig figyeltük, mit csinálnak, és ehhez képest próbáltuk belőni a saját utunkat. Így tulajdonképpen fel is néztem rájuk, az a koncert pedig a pályám legcsodálatosabb koncertje volt, nagy öröm, hogy akkor még mindhárom zenekar teljes eredeti létszámában a színpadon tudott lenni” – mondta a Borsnak Kóbor, aki nem emlékszik a 2001-es szuperbuli körüli vitákra sem. Sőt, éppen inkább arra, hogy Szörényi javasolta, hogy milyen sorrendben lépjenek fel, és ezt mindenki vita nélkül elfogadta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik