Szórakozás

Nagy Duett: Ki lehet az idei közönségkedvenc?

Hamarosan elstartol a TV2-n a Nagy Duett negyedik évada. Ennek kapcsán visszatekintettünk kicsit az előző szériákra és rájöttünk, hogy nem is feltétlenül csak az – egyébként abszolút megérdemelten – győztesnek hirdetett párosok azok, akiknek közös produkcióira ennyi idő után is szívesen emlékezünk.

Így tehát összeszedtük, kik azok, akikre Trokán Nóra és Caramel, Cseke Katinka és Kökény Attila, valamint Hien és Cooky mellett a legszimpatikusabb, legjobban összeillő párként gondolhatunk vissza. Figyelem, szubjektív lista következik!

Az első évadban második lett Bereczki Zoltán és Peller Mariann, akik minden túlzás nélkül – na és persze szó szerint is – kerek egész produkciókkal álltak az ítészek elé.

Ugyanakkor éppen csak lemaradt a dobogóról Falusi Mariann és Árpa Attila, akik szintén meglepően tökéletes összhangban tolták végig szinte a teljes műsorfolyamot.

Csakis imádni lehetett a második széria második helyezettjeként végzett Bangó Margitot és Lakatos Márkot is. A Belehalok című gigasláger előadása rapperként… ha lemaradt volna róla, mindenképp pótolnia kell!

Ahogy a riválisaikként küzdő Erdélyi Mónika és Gáspár Laci Gangnam Style-ja is maradandó élményt nyújtott.

A harmadik évadban még pont felfért a dobogóra Király Viktor és Majoros Hajni, azaz Dundika; aki meghökkentően jó hangjával lepte meg a zsűrit és a nézőket.

Idén egyelőre csak az eddigi, gyakran teljesen más területen elért eredmények alapján véleményezhetjük a résztvevőket, de azért valószínűleg mindenkinek van már most egy titkos favoritja, aki miatt leginkább kíváncsi a show-ra. Az alábbi szavazáson elárulhatja, ki az, vagy kik azok, akiktől a legtöbbet várja, vagy akiknek éppen a legjobban drukkol a negyedik évad során. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik