Szórakozás

Jön a Rudimental az EFOTT 2016 nagyszínpadára

Az egyetemisták vándorfesztiválja idén letáborozik, így a tavaly 40. születésnapját ünneplő EFOTT, idén ismét a Velencei-tó partjára hozza el a legnagyobb bulikat. A legnépszerűbb magyar előadók mellett, ezúttal is lesznek külföldi fellépők. Július közepén tehát nem csak Zomboy érkezik, de a brit formáció a Rudimental is ellátogat Magyarországra.

A négytagú csapat már számos előadóval dolgozott együtt, mint például John Newman, Ed Sheeran vagy Ella Eyre. Utóbbival közös, Waiting All Night című számukat biztos, hogy még a nem rajongók is ismerik és kedvelik. A srácok egyébként 2012-ben robbantak be a köztudatba a Feel the Love című szerzeményükkel, azóta pedig üzembiztosan szállítják a jobbnál jobb dalokat, főként drum’n’bass stílusban.

Ha idejük engedi, a fellépéseket követően szívesen töltenek el egy-egy bulis estét, Magyarországot és italkínálatát pedig elmondásuk szerint nagyon megkedvelték, így minden esély megvan rá, hogy az EFOTT-koncert után ők is a Velencei-tó partján csapatják majd a bulit.

“A legjobb terv mindig az, ha nincs terv. Mindannyian barátkozós srácok vagyunk, viszont nem sokan tudják, hogyan is nézünk ki valójában, ezért inkognitóban tudunk maradni, így könnyebb elvegyülni” – nyilatkozta a Rudimentalból Amir Amor az askmen.com-nak. “Általában a szervezők ajánlanak nekünk egy szimpatikus helyet, ahol elkezdhetjük az estét, ott találkozunk pár új baráttal, akikkel már együtt megyünk tovább.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik