Szórakozás

2016-ban nem vándorol tovább az EFOTT

Az EFOTT fesztivál 2015 nyarán Velencén ünnepelte 40. jubileumát, ám a szervezők jövőre szakítanak a hagyományokkal. Egy év szünet következik ugyanis a vándorlásban, hiszen 2016. július 12-17. között ismét Velencén ver tábort a majd egy hetes buli.

Ráadásul nem ez lesz az egyetlen változás. Jövőre először látja el két felsőoktatási intézmény, a Debreceni Egyetem és a Testnevelési Egyetem a házigazda szerepet. A jegyek már jövő héttől, azaz december 14-től elérhetőek a megszokott árakon, így továbbra is az EFOTT marad a legmegfizethetőbb magyar nagyfesztivál.

Aki pedig elég kreativitást érez magában, az akár ingyenjegyekhez is juthat. A házigazda egyetemek az EFOTT facebook oldalán elérhető “Legyél EFOTT szervező” applikációban várják a fesztiválozók véleményét, javaslatait, kreatív ötleteit, legyen szó programról, vendéglátásról, infrastruktúráról, vagy akár szállásról. A legkiemelkedőbb ötletek gazdái “ingyenfesztivált” nyernek maguknak, a legjobbnak bizonyuló pedig akár EFOTT-szervezővé is válhat.

EFOTT hangulat_1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik