Szórakozás

Adele kiosztotta Jamie Olivert

“Tudjátok, mit? Kibaszottul nevetséges az a nyomás, ami rajtunk van, mindenki, aki nyomást gyakorol ránk, elmehet a picsába, ugye? Nehéz a szoptatás. Néhányunknak nem megy. Az én melleim nagyjából kilenc hétig bírták. Nagyon szerettem volna szoptatni, de nem tudtam, és azt éreztem, hogy ha most a dzsungel közepén lennék a civilizáció kezdetén, akkor a gyerekem meghalna, csak azért, mert nekem nincs tejem”

– idézi a Sun a hamarosan visszavonuló Adele-t, aki a minap egyik koncertjén beszélt dühösen a szoptatással kapcsolatos elvárásokról.

És hogy ki várja el az anyatejes táplálást? Már egy ideje a levegőben van a téma Angliában, hiszen Jamie Oliver legújabb terve az, hogy egy nemzeti, szoptatásra buzdító kampányt indít el, mert az Egyesült Királyságban viszonylag sok kismama viszonylag korán áttér a szoptatásról a tápszeres táplálásra, Oliver szerint pedig ez mindenféle egészségügyi problémákhoz vezethet a későbbiekben.

Nem ez volt Adele első nyomdafestéket nem tűrő megjegyzése a héten: néhány nappal ezelőtt a brüsszeli terrorcselekmények kapcsán emelt szót turnéjának egyik állomásán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik