Szórakozás

A negyedik emeletről zuhant ki Szacsvay László felesége

A színész párja lakásuk ablakán esett ki egyelőre tisztázatlan körülmények között.

Szacsvay László felesége szinte a csodával határos módon, de túlélte a négyemeletnyi zuhanást. Az asszony 5. kerületi otthonuk ablakából zuhant ki ismeretlen okokból. A mentők pár perc alatt kiértek, de a látvány sokkoló volt.

“Borzalmas látvány volt, ami elém tárult. Pont jöttem az utcán, amikor megláttam a földön egy vérző asszonyt. A mentősök pillanatok alatt itt voltak, azonnal az autóba tették a nőt. Hallottam, ahogy egymás közt mondták, kisebb csoda kell hozzá, hogy valaki túléljen ilyen zuhanást” – idézte fel a Borsnak a szörnyű pillanatokat egy idősebb hölgy.

Egy másik szemtanú arról számolt be, hogy a Nemzet Színésze tehetetlenül zokogott felesége mellett. “Pont egy pad elé esett a hölgy, melyre a művész úr leült, és kétségbeesve nézett maga elé. Mindenki nagyon sajnálta Szacsvayt, mert nagyon szeretjük őt a környéken. A közeli kutyafuttatóban is mindig kedves és udvarias, nem lehet köszönésben megelőzni. Az utcán is közvetlen, soha nem hordja fönn az orrát. Mindenkivel leáll beszélgetni, soha nem terhes neki, ha valaki kérdez tőle valamit, vagy gratulál a sikereihez” – mesélte egy, az utcában lakó férfi.


Fotó: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik