Szórakozás

Farm: Kábítószerezett és 10 milliós adósságot csinált Dani

A Farmban szombat este Dórival párbajozó Dani, azaz Vasvári Dániel a valóságshow egyik legmegosztóbb játékosa: nagyképűsége és részleges munkakerülése sokaknak nem jön be. Pedig mindez állítólag nem új keletű: a meglehetősen jómódban élő, vagyonával folyton felvágó fiatalember egészen fiatal korától kezdve szórta a pénzt, igaz, eleinte még nem a sajátját.

Dani a beköltözése előtt mesélt a Vasárnapi Blikknek arról, hogyan csinált közel egy év alatt tízmillió forintos adósságot édesapjának, aki érettségi után nagylelkűen megengedte neki, hogy külföldre menjen nyelvet tanulni. Ráadásul ezek után sem javult meg egy ideig, egészen addig, amíg egy kábítószeres ügy miatt nem kellett elterelésre járni.

“Csajok, bulik, ivás és minden, ami ezzel jár. Akkor még nagyon meggondolatlan voltam. Be kell vallanom, akkor picit megijedtem az egésztől, mert a kábítószerrel is kapcsolat kerültem, le is buktam. Ezért úgy döntöttem, mielőtt belemásznék, ki is szállok. Egy vallomásért cserébe eltereléssel megúsztam. Ez volt életemben a legkeményebb dolog, amit valaha tettem”

– mondta a lapnak Dani, aki hozzátette: azóta visszafizette apjának a tartozását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik