Szórakozás

Farm: Balhé után kihívás, kihívás után balhé

Ez a nap sem Nádai Anikó rajongóié, péntek este is Fördős Zé köszöntötte a Farm nézőit.

A coming outoló Cinti és Norbi sutyorgásával indítunk, akik megbeszélik, hogy mindkettőjüknek jó az, hogy kicsit összebújnak elalvás előtt, de egyelőre csupán cirógatásokról lehet szó. Mondjuk láttunk mi már karón varjút, vagyizé realityt, szóval jó eséllyel lesz ez még máshogy is.

Szilveszter gazda is megérkezett egy kocsinyi trágyával, és nagyon nem volt megelégedve a tanyán látottakkal. A kecskét például Márk hasmenésig túletette, a tyúkok evés céljából megfogyatkoztak, a kamra kiürült. A mentorgazda mindezért a heti gazdát, Sándort hibáztatta, akit igen rosszul érintett a negatív kritika.

Szilveszter távozása után akkorára nőtt a feszültség, hogy először Sándor és Dani, majd pedig Dani és Gergő esett egymásnak. A trágár szavakkal cifrázott szócsatát alig győzték kisípolni, és épphogy sikerült megúszni azt, hogy a kutyabolond kaszkadőr be ne mosson egyet az unszimpatikus naplopónak. De akármennyire is szerette volna kiprovokálni Dani a pofont, Sándornak sikerült visszafognia Gergőt, akinek a mercis fiú a kutyáján keresztül szeretne betalálni a későbbiekben.

Zé megérkezett a Farmra a kihívást jelző zöld kendővel, és miután a kiválasztott Dani kielemezte, hogy mennyire nem bírja Sándort, szemrebbenés nélkül kihívta párbajra Dórit, akit aztán a férfias döntés után még mindenféle szerencsétlennek elhordott.

Tehát a Farm első párbaján Dani és Dóri csap majd össze. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik