Szórakozás

Zimány Linda már a menyasszonyi ruhát is kiválasztotta

Zimány Linda hamarosan 30 éves lesz, ezért is foglalkoztatja a családalapítás gondolata – tudhatjuk meg az Aktív riportjából, amelyben a modell egy esküvői magazin fotózása közben mesélt Kedves Ferenccel való kapcsolatáról és a jövőre vonatkozó terveiről.

“Az ötéves távlati tervben lenne azért az esküvő, a gyerek, családalapítás… Ugye nálam még a szakvizsga is bejátszik. Úgyhogy ilyen jellegű tervek vannak az ötéves távlatban; a többit azt még nem tudom. Akkor már nyilván a családról fog szólni inkább az élet” – mondta el Linda, aki azt is elárulta, dúsgazdag párjával hatalmas az összhang, és egyáltalán nem féltékenyek egymásra. Ahogy mondja, mindketten éltek már szabadon eleget korábban.

“Féltékenység nincs köztünk. Szerintem tökéletes társai vagyunk ilyen szempontból egymásnak, és szerintem már mind a kettőnk – mondjuk úgy – megtapasztalta már az életének azt a területét, amikor élt, úgymond. És szabadon jöhetett-mehetett, amerre szeretett volna. Legalábbis bennem nincs egy olyan kérdőjel, hogy mi lett volna, ha…” – fejtegette a modell, aki a fotózás apropóján már a számára ideális menyasszonyi ruhát is kiválasztotta, ahogy az az alábbi videóban is látható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik