Szórakozás

Tilla: Kicsit csökött vagyok és gyökér

tilla (tilla)
tilla (tilla)

A hamarosan induló Kismenők műsorvezetője szereti a munkáját, a tévé és a filmes világ is közel áll hozzá, ám ezen kívül nem szeret szót emelni. Vannak területek, amikben kifejezetten lustának és gyökérnek érzi magát.

“Míg kultúrális kérdésekben élénk vagyok és virágzó, addig politikai téren meg közösségi szerepvállalásban a korábbiakhoz képest csökött lettem. Tunya lettem, kicsit csökött, kicsit gyökér. Ez a megfelelő álláspont, ha politikáról van szó, mert nekem ehhez semmi közöm” – mondta Tilla D. Tóth Krisztának, miközben az éppen egy plasztikai sebészhez furikázta, hogy ismét kezelésbe vegyék szem alatti táskáit.

Tilla ugyanis elkezdett hiú lenni magára és elhatározta, hogy ötvenes éveire úgy szeretne kinézni, mint Robert Downey Jr. vagy éppen Brad Pitt. A tévés már korábban is feltöltette a szeme alatti árkokat hyaluronsavval, mert ráunt, hogy mindenki azt gondolja róla, hogy fáradt és másnapos.

“Elkezdtem azon gondolkodni, hogy foglakoznom kéne az arcommal. Olyan nagyok a táskáka szemem alatt, hogy mindenki azt hiszi, hogy állandóan másnapos vagyok. Ezzel cukkoltak. Ez régen, fiatalkoromban még simán igaz lehetett volna, de most már egyáltalán nem. Elkezdett zavarni, hogy mindenki azt hiszi rólam, hogy egy fáradt, másnapos ember vagyok, miközben én inkább sportos vagyok már. Tehát a mostani énképemhez próbálom igazítani az arcom” – nevetett Tilla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik