Szórakozás

Tilla savval töltette fel a szeme alatti árkokat

A TV2 műsorvezetője nagyon hiú magára, még egy szépészeti beavatkozást is bevállalt, csak hogy fiatalosabban nézzen ki.

Tilla nem csak vacsorájával szeretné elkápráztatni vendégeit a Hal a Tortán adásában. A Sztárban sztár zsűritagjait ugyanis már úgy fogadta, hogy nem éktelenkedtek hatalmas táskák a szeme alatt.

“Szeretek kísérletezi új eljárásokkal, ezért néhány hónapja belevágtam egy speciális hyarulonsav-kezelésbe, amit az orvosom, dr. Papp Ildikó háromhavonta megismétel. A botoxszal ellentétben ezektől a néhány percig tartó apró tűszúrásoktól az arcomon lévő mély árkok feltöltődnek, és frissebb, fiatalosabb lesz a tekintetem” – mesélte a Borsnak Tilla, aki azt is elmondta, hajbeültetésre is vállalkozna, ha szüksége volna rá.

A képernyőn duplázó műsorvezető súlya miatt is aggódik. A kollégáival elköltött vacsorát után dupla edzéseket iktat be, hogy formába hozza magát.

“Biztos vagyok benne, hogy a Hal a tortán ötnapos vacsoramaratonja alatt legalább két kilót felszedtem. Általában esténként már szinte semmit sem szoktam enni, most pedig háromfogásos vacsorák, édességek és éjszakai zabálás volt a napirendemben. Biztos, hogy meg kell dupláznom az edzé­seimet.”

Fotó: TV2 sajtószoba

Ajánlott videó

Olvasói sztorik