Szórakozás

Szerelmespárokkal erősíthet az idei Nagy Duett

Hetek óta találgatja a hazai sajtó, hogy vajon kik lesznek a Nagy Duett negyedik évadának szereplői, és a 12 sztárpár közül vajon melyiknek sikerül a CaramelTrokán Nóra, Kökény AttilaCseke Katinka, HienCooky párosok sorához győztesként csatlakozni.

Ahogy már korábban megírtuk, annyi biztos, hogy az első évadhoz hasonlóan a műsort idén Liptai Claudia és Majka vezetik, de egyes lapok már a szereplők kilétét is tudni vélik. Eszerint a versenyzők között lesz Schobert Norbi, Kulcsár Edina, Berki Krisztián valamint Demcsák Zsuzsa is.

A TV2 által a napokban közzétett promóvideók alapján pedig arra következtetünk, hogy Demcsák Peter Srámek partnereként fog színpadra állni, Schobert Norbi pedig Keresztes Ildikó párja lesz a show-ban. Ezen kívül várhatóan hallhatjuk énekesként debütálni Rubint Rékát, Pachmann Pétert és Növényi Norbertet is, a hivatásos énekesek táborát pedig többek között Dér Heni, Péter Szabó Szilvi, Hevesi Tamás és Pál Dénes is erősítik majd. Az pedig szinte biztos, hogy a műsorban egymás partnereiként láthatjuk viszont a se vele-se nélküle kapcsolatban élő Varga Viktort és Cinthya Dictatort.

Legalábbis mi így látjuk. És önök kikre tippelnek a sejtelmes képkockák alapján?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik