Szórakozás

Schobert Norbi lehet a Nagy Duett egyik éneklő sztárja

A Nagy Duett, amelyet idén Majkával vezet majd Liptai Claudia, már a negyedik évaddal tér vissza a képernyőre. A tárgyalások még folynak a szereplőkkel, de az már biztos, hogy tavasszal 12 sztárpár áll majd össze, hogy hétről hétre szórakoztassák a nézőket. A Bors információi szerint Kulcsár Edina, Berki Krisztián és Schobert Norbi is egyezkedik már a csatornával és ha mindez valósággá is válik, akkor bizony emlékezetes pillanatokra számíthatunk.

Berki nemrég az Édes Életben vett énekórákat Lajtai Katitól, aki korábban a Sztárban sztár versenyzőit is tréningezte és hát koránt sem volt olyan élvezetes az előadása, mint ahogyan azt ő gondolta saját magáról. De van tőle rosszabb is. A fitneszguru egy közösségi oldalára feltöltött videóban mutatta meg énektudását. Azt kell, hogy mondjuk, elért a Hajdú Péteri mélységekig, így már előre felkötheti a gatyáját az a profi énekes, aki őt kapja majd párnak.

A napilap azt is pedzegette, hogy a profik között Fluor Tomi és Odett is feltűnhet, ám a TV2 egyelőre nem árult el semmilyen információt a szereplőkkel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik