Szórakozás

Rendőrök szállták meg Lajcsi birtokát, szerinte meg akarják félemlíteni

Szerdán újból rendőrök razziáztak Galambos Lajos birtokán, Boldogasszonypusztán. A Blikk információja szerint a mulatószenész és felesége, Boglárka szerdán éppen a ház körül tevékenykedtek, amikor megjelent a rendőrautó-konvoj. Habár az egyenruhások az ajtón jöttek be, s nem a kerítésen, mint előzőleg, de így is nagy riadalmat keltettek. Lajcsi felesége először azt hitte, megint elviszik őket, de szerencséjükre nem így történt. Egy igazságügyi szakértő érkezett a birtokra, aki a nyomozáshoz készít szakvéleményt, s az ő munkáját biztosította a nagy létszámú rendőrkülönítmény.

“Mélységesen felháborít, hogy időről időre felborítják a családunk nyugalmát. Egy ilyen jellegű ellenőrzéshez vagy szakértői szemléhez egész egyszerűen nem indokolt akkora rendőri erő, mint amivel itt megjelentek a zsaruk. Ez csak arról szól, hogy megfélemlítsenek bennünket. De mi nem félünk, mert nincs félnivalónk”

– nyilatkozta a Blikknek a családjával külföldre vágyó Lagzi Lajcsi, akinek birtokán tegnap a nyomozás vezetője és egy alezredes is megjelent.

Amíg a szakértők ellenőrizték a vízhálózatot, a vízórákat, a fő elzárókat és egyéb ezzel kapcsolatos dolgokat, addig a rendőrök állítólag szétnéztek a birtokon. Olyannyira alaposan akarták végezni a feladatukat, hogy még a hulladék között is kotorásztak, de hogy találtak-e valamit, azt egyelőre nem tudni.

Legutóbb néhány nappal ezelőtt, egy érdi ingatlanban folyt házkutatás Lajcsi ügyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik