Szórakozás

Külföldre költözik családjával Lagzi Lajcsi

Galambos Lajcsinak az előzetesben töltött 125 nap alatt volt ideje számot vetni eddigi életé­vel. Arra jutott, hogy a fényűző életvitel semmi a szerető családja nyújtotta biztonság és nyugalom felbecsülhetetlen értékéhez képest, ezért radikális változások következnek. A trombitás otthon már meg is beszélte a gyermekeivel, hogy feladják eddigi életmódjukat egy szerényebbért, megválnak ingatlanjaik nagy részétől és valószínűleg külföldön folytatják.

“Felmerült bennünk, hogy a lelki sérülések miatt, amelyek itt értek bennünket, elmegyünk egy időre. A gyermekeim akár egy-két évet külföldi gimnáziumokban is tanulhatnának. Külföldön nyilván nem egy kétszáz hektáros kúriát vennénk vagy bérelnénk. Egy lakás bőven elég lenne, három-négyszobás. (…) Ismerve a viszonyokat azt mondom, Nyugat-Európában egy jól menő állatorvos él úgy, mint én. Mint zeneművész itthon erkölcsileg és anyagilag is megbecsült voltam és vagyok. Mindezek eredményeként az is felmerült bennünk, hogy eladjunk itthon néhány ingatlant

– mondta a Borsnak a nemrég “bazári majommá” vált Lagzi Lajcsi, aki hozzátette: a nyelvtudás sem jelentene akadályt számukra.

“A feleségem édesanyja az indiai magyar nagykövetségen dolgozott. Így Bogi a diplomata­negyedben nőtt fel és egy remek, angol nyelvű iskolában tanulhatott. Ez egy életre mérhető előnyöket jelentett neki. Én sváb származású vagyok, és tanultam is a német nyelvet, így anyanyelvi szinten beszélek. Nagyon sokat beszélgetünk most a jövőnkről. A gyermekeink gimnáziumba járnak, a nagymamájuk angoltanár, rendszeresen tanítja is őket, jól is beszélnek. De Európában ma az anyanyelven kívül két nyelv ismerete elengedhetetlen. Szeretném, ha a gyerekeim elsajátítanák még a spanyolt is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik