Szórakozás

Lagzi Lajcsi “nemzetközi jövője” érdekében utazik Milánóba

A mulatós trombitás a Mokka ma reggeli műsorában beszélt arról, hogy mi igaz abból a híresztelésből, hogy családjával együtt külföldre költözne a későbbiekben. Lagzi Lajcsi elmondta, mindig tervben volt, hogy gyerekeit külföldön taníttassa, de ez az érzés most erősödött benne; ennek ellenére végleg egész biztosan nem hagyná el az országot.

“Én nem tudnék elmenni. Már beszéltünk Bogival erről; az is elképzelhető, hogy én akkor visszajönnék mindig a hét első napjaira, vagy a hétvégére… Élnénk mondjuk Németországban, vagy élnénk angol területen. (…) Nekem jólesik, ha a kávém mellé kapok egy mosolyt is. Én itt a nulláról kezdtem.. (…) Nagyon jól érzem magam Magyarországon. Ez adott nekem mindent, innen elmenni nagyon nehéz dolog lenne” – mondta el a mulatós zenész, aki azért azt is elárulta, már ma Olaszországba utazik, hogy ott aztán egy híres trombitással találkozzon.

“A világ egyik legnagyobb trombitásával találkozom Milánóban holnap, és ez az én saját, nemzetközi jövőmnek lehet egy érdekes része” – titokzatoskodott Lajcsi, aki az interjúban azt is elárulta, átértékelte többek közt az anyagi helyzetét is, és ezentúl csak azt vallja, hogy “a kevesebb is elég”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik