Szórakozás

Schobert Norbi leszámolna a pufi dzsekis, bundáskenyér-illatú nőkkel

A fitneszguru továbbra sem ért egyet Bochkor Gábor azon kijelentésével, mi szerint azok a nők igénytelenek, akik meghíznak egy párkapcsolatban. Schobert Norbi szerint az igénytelenség nem itt kezdődik, majd részletesen kifejtette, hogy számára mi az elfogadhatatlan.

“Engem sokkal jobban zavar a túlsúlytól eltekintve, a mosatlan haj, a pufi dzseki meg a kitaposott farmer alja, a rossz cipő, a túlsütött bundáskenyér-illat a nő körül, és a rossz, ápolatlan körmök. Úgyhogy azt mondom, hogy igenis gyönyörű szép lehet egy nő, amikor jó az illat, szép a haj, szép a fog, szép a kéz, szép a köröm, van benne egy pozitív szexus, kisugárzás”- magyarázta az Aktívnak Schobert, majd hozzátette, neki férfiként bejönnek a teltebb nők, így azt sem bánná, ha felesége, Réka is felszedne pár kilót.

“Az igényesség nem túlsúly kérdése. Nagyon sok csinos nőt ismertem 75 kilóval, akit én férfiként is vonzónak tartok. Logikus, hogy 110-120 kilóval már nehéz megvalósítani a kisugárzó vonzóságot. Ha Réka felszedne 5-10 kilót, én lennék a legboldogabb, hiszen az a feszes, izmos, kimunkált test, amivel ő rendelkezik, az megtelne gömbölydedséggel.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik