Szórakozás

Mushu: Az összes barátom tudja, hogy nem a nőkhöz vonzódom

A Rising Starban még Palmer Izsákként megismert énekes már Mushu néven tűnt fel A Dalban és azt mondja nem tud azonosulni azzal az énjével, akit még a tehetségkutatóban ismerhettek meg a nézők. A 19 éves srác azt mondja, akkor egy érzékeny korszakát élte és a showban bemutatott állandóan vidám és pörgős énje nem volt hiteles és őszinte.

Mushutól nem ez az egyetlen vallomás, hiszen a napokban azt is elejtette egy interjú közben, hogy a férfiakhoz vonzódik. “Vallomásnak nem nehezném, egyszerűen kijött egy interjúhelyzetben. Ez nekem a legtermészetesebb dolog, hiszen a mindennapokban úgyanúgy beszélek erről. Nincs olyan barátom vagy ismerősöm, aki erről ne tudna” – kezdte a Fem3 Caféban az énekes, majd elmondta, eddig még nem érték attrocitások homoszexualitása miatt.

“Eszméletlen régóta tudom ezt magamról, de mindneki vonzódik valakihez, ez egy alap emberi tulajdonság.Van, aki a barna hajú nőkhöz, van, aki a vörösökhöz, van, aki a szőkékhez és van, aki nem a nőkhöz. Eddig még nem értek támadások emiatt, bár szerintem nem is ez lenne az első ok, ami miatt belém kötnének.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik