Szórakozás

Némedi Marit külön búcsúztatja a család és a barátok

némedi-mari (némedi mari, )
némedi-mari (némedi mari, )

Némedi Mari barátait sem hívta meg az énekesnő családja a temetésre, ezért saját maguknak kell szervezniük egy misét, ahová a színésznő rajongóit is várják – írja a mai Bors. A színésznő testvére ugyanis kijelentette, szűk körű lesz a gyászmise, aki nincs meghívva, nem róhatja le a kegyeletét a hivatalos temetésen.

“Szomorúak vagyunk, elvesztettük őt, ami önmagában nagy fájdalom, és nem könnyíti meg a helyzetünket a család hozzáállása. Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy Marinak két gyászmiséje lesz, egy, amit a rokonok tartanak, egy pedig, amit a barátok és rajongók szerveznek neki. Érthetetlen számukra, miért ennyire ellenálló a család.

Felhívtam a testvérét, hogy megtudjam, mikor lesz a temetés, de azt mondta, ne menjünk el, mert csak a család fog részt venni a szertartáson. Arra kért, gyújtsunk Mari emlékére egy gyertyát, de maradjunk távol a temetéstől. Csalódott vagyok, napi kapcsolatban voltunk a testvérével, szerettük őt is, mégsem érdemeljük meg szerinte, hogy elbúcsúztassuk Marit. Természetesen ennek ellenére is elköszönünk tőle, megtartjuk a saját gyászmisénket”– mondta el a lapnak a színésznő közeli barátja, Radics Márk.

Az elhunyt színésznőtől március 2-án, este hat órakor vesznek búcsút a Lehel téri plébánián, ahová egy szál virággal várják a gyászolókat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik