Szórakozás

Némedi Mari 100 milliós örökséget hagyott maga után

Hosszú és fájdalmas betegség után február 11-én elhunyt Némedi Mari. A 64 éves színésznő már egy hónappal ezelőtt is arról nyilatkozott, hogy haldoklik, az ismerősök elmondása alapján pedig annyira rossz állapotban volt már az utolsó napokban, hogy nem is volt magánál.

A szinkronszerepeiben is sikeres színésznőt minden barátja és kollégája csak dicséri, hiszen jószívű volt és segítőkész. A Fűre lépni Ihos című produkcióba például ő protezsálta be Damu Rolandot, ő maga pedig gázsit sem kért a szereplésért, hiszen mindene megvolt. Öröksége, amit egyelőre nem tudni, hogy kire száll 100 milliós nagyságrendű.

“Marinak öt ingatlanja is volt, ő maga a szilasligeti házában élt. Három fővárosi lakását, ami egy belvárosi bérházban van, igyekezett kiadni. A legönzetlenebb ember volt, akit ismertem. Mivel jól keresett a szinkronizálással, és öt értékes ingatlanja is volt, nem fogadott el gázsit a Fűre lépni Ihos forgatásai után” – mesélte a Blikknek Némedi jó barátja, Gerencsér Tamás operatőr, aki a színésznő fóti házában lakott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik