Szórakozás

Bochkor Gábor nem bánja, ha néha gyűlöletet vált ki véleményével

Bochkor Gábo (bochkor gábor, )
Bochkor Gábo (bochkor gábor, )

Bochkor Gábor kijelentésétől zengett nemrégiben a sajtó, a Bors interjújában pedig most maga a rádiós – aki mellett párja, Várkonyi Andi és a fitneszguru Schobert Norbi is kiállt – mesélt többek közt arról, valóban mondta-e azt, hogy az elhízott nők nem érdemelnek párkapcsolatot.

Ez tipikusan az az eset, amikor teljesen önálló életet kezd élni egy mondat, és végül már semmi köze nincs ahhoz, amit az elhangzott, teljes szöveg jelentett. Tökéletesen vállalható, ami az adásban elhagyta a számat, hallgassák végig azt a részt! Nyilván vannak benne sarkos megfogalmazások, de ez a rádiós dolga. Az a dolgunk, hogy megosszuk a hallgatókat, és a különböző vélemények ütközzenek egymással. A tartalmi része nem szólt másról, mint hogy egy párkapcsolatban gyakran előfordul, az egyik fél próbálja magát karbantartani, konzerválni a külsejét, míg a másik elengedi magát. Hangsúlyoztam, hogy a férfiakra is gondolok. Nemcsak a hízásról beszéltem, hanem a slamposságról, igénytelenségről is. Minderre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy az a fél, aki elhagyja magát nem tiszteli annyira a párját, hogy megőrizze magát olyannak, amilyennek egymást megismerték. Ebből születtek aztán cikkek arról, hogy Bochkor megalázta a duci, kövér nőket”

– mondta el Bochkor, aki meglehetősen könnyen feldolgozza a botrányt.

“Különösebben nem izgat, nem csinálok belőle lelki gondot. Az viszont nagyon bánt, hogy mivel nekem nincs Facebook-oldalam, Andi, a párom kapott hideget-meleget. Olyanoktól, akik meg sem hallgatták az adást, csak zsigerből gyűlölnek, ami egyébként szívük joga. Amikor Andi megvédett, kapott még, és már nem is a témával kapcsolatban szidtak minket. Ami a csövön kifért, zúdult ránk a mocskolódás. (…) Egyébként a napokban összefutottam Sebestyén Balázzsal, mert közel lakunk egymáshoz, és kiderült, ő is hallotta, és a saját adásában megvédett. Szerinte semmi kivetnivaló nem volt abban, amit mondtam. Hiszek benne, hogy akkor tesszük jól a dolgunkat, ha érzelmeket váltunk ki a hallgatókból. Olykor az sem baj, ha ez az érzelem a gyűlölet.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik