Szórakozás

Zuckerberg vendége volt egy magyar zenész

Esztegár László és barátja, Michael mindketten Kölnben születtek, ott lettek barátok és zenésztársak. A kapcsolat akkor sem szakadt meg közöttük, amikor László Magyarországra költözött, most a Facebookon tartják a kapcsolatot, és csak évente egyszer találkoznak. Történetüket elküldték a Facebooknak, filmet készítettek róla, így kerültek az alapító, Mark Zuckerberg látókörébe.

A közösségi oldal nemrégiben ünnepelte születésnapját, és az évfordulóra a világ minden részéről hívtak vendégeket Amerikába a nemrég még mandarinul kínai újévet köszöntő alapítóhoz: köztük Lászlót és barátját, Michaelt is.

“Tudtunk vele beszélgetni négyszemközt röviden, de nem volt sok időnk. Körülbelül negyven percig ült egy kör közepén, ahol lehetett őt kérdezni, és ő is kérdezett tőlünk. Meg tudom erősíteni, Mark tényleg olyan, mint egy egyetemista, mint egy srác, akit ismersz a környékről”

– mondta az RTL Klub Híradójának a magyar zenész, aki rendhagyó együttesükről is mesélt.

“Ez egy online bandának nevezhető, mivel koncert nincs, próba nincs, viszont egymásnak küldözgetjük a fájlokat és így írjuk meg a számokat, ami rengeteg időbe telik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik