Szórakozás

Berki: Külföldön élő magyar állampolgár vagyok

Berki Krisztián ugyan felkerült a NAV fekete listájára, de úgy gondolja nehezen szedhetne össze adótartozást, ha egyszer nem is ebben az országban tevékenykedik. Az Édes Élet szereplője több mint 10 millió forintos adótartozásának hírét kommentálta a Bors újságírójának.

„Sosem titkoltam, hogy folyamatos NAV-vizsgálat van körülöttem, aminek én kifejezetten örülök, mert ezáltal megtudja az ember, hogy mi az, amit jól csinál, vagy mi az, amit esetleg rosszul. Az, hogy fent van a nevem a listán, nem jelent semmit, csak a vizsgálat után derül ki, hogy valóban van-e tartozásom. Eddig sem bújtam el senki elől, ezután sem fogok. Egyébként pedig 2006 óta külföldön élő magyar állampolgár vagyok, tehát elég nehéz összeszednem adótartozást, ha nem ebben az országban tevékenykedem” – mondta el Berki, aki úgy véli, ezek szerint ő nagyon gazdag, mert ha 10 milliós tartozása van, akkor ennél sokkal többet kellett keresnie.

A lap egyébként úgy tudja, nem Berki Krisztián cége szerepel a NAV fekete listáján, hanem Berki, mint magánszemély – aki állítólag nem is kapott értesítést a tartozásról, aminek az lehet az oka, hogy külföldi lakcímmel rendelkezik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik