Szórakozás

Életveszélyes helyzetbe került Növényi Norbert

Az olimpiai bajnok birkózót az autópályán érte szerencsétlenség, ami kis híján az életébe került. Növényi Norbi éppen Miskolcról tartott hazafelé, amikor az előtte haladó teherautóról leesett egy hatalmas gumiabroncs. A színészként is számon tartott sportoló 120 km/h-s sebességgel rohant bele a gumiba, ami teljesen összetörte autóját. A sztár ugyan megúszta sérülések nélkül, de az teljesen felháborította, hogy senki nem állt meg neki segíteni, sőt később, amikor sikerült elindulnia, lassú haladása miatt többen levillogták.

“Az abroncs feldobott a kocsi billegett a leállósávba sodródtam, de isteni szerencsémre nem csapódtam a korlátnak! A kocsi eleje és alja szanaszét tört! Kiugrottam az autóból és vissza rohantam az abroncshoz és közben a telefonomon keresztül elkezdtem lámpázni, nehogy más is neki menjen! Senki meg nem állt volna! Vagy tizenöt percig próbáltam valakit megállítani kockáztatva, hogy elütnek, de az istenért sem állt meg senki, pedig nagy volt a forgalom, bár igaz sötét volt! Hiába világítottam, integettem, ugráltam, mint egy bolond, ha megsérültem volna ott dögölhettem volna meg az úton! Végül behúztam az abroncsot a leállósávba a korláthoz, de kibasz…t nehéz volt ezért nem tudtam a korláton átdobni az árokba! Be ültem a kocsiba és próbáltam elindítani és szerencsére be indult! A vész villogóval mentem kb 50-60 km sebesség között, mert a lelógó karosszéria csörgött zörgött! Erre a sok agresszív bunkó rám jött -villogott-dudált még akkor is amikor, ha láttam, hogy jönnek lehúzódtam a leálló sávba! Hihetetlenül elkeserít ez az érdektelenség-empátia hiány és az a mérhetetlen agresszivitás ami végig kísért az autópályán! Komolyan azon gondolkodtam, hogy amelyik közel jön rám és villog dudál hirtelen ráfékezek, hogy nekem jöjjön és még jól szájba is rugdosom, de elgondolkodtam, hogy én más vagyok én nem tartozom ehhez az aljas csürhéhez! Nem érnek annyit, hogy még engem hurcoljanak meg miattuk!” – írta Norbi.

Most értem haza és gondolkodtam, hogy írjak e róla! De nagyon kiborultam, mert Miskolcról jöttem haza és a 80 és a 79-es…

Közzétette: Növényi Norbert – 2016. január 21.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik