Szórakozás

Elvesztheti az otthonát Növényi Norbert

Az olimpiai bajnok birkózó minden erejével azért harcol, hogy ne vigye el a bank a házát.

Komoly megélhetési gondokkal küzd Növényi Norbert. Az olimpiai bajnok birkózónak nem elég gond, hogy egy szövevényes adócsalási ügybe keveredett, most tetemes bankhitele miatt is főhet a feje. Növényi 18 millió forint hitelt vett fel devizában, és ha nem jut dűlőre hamarosan a bankjával, az otthonát is elveszítheti.

“18 millió forint kölcsönt vettem fel devizában. De a részletekbe tényleg ne menjünk bele. És abba se, mennyi a havi törlesztőrészletem. Most van az elszámolás a bankkal. Majd kiderül, mire jutunk. (…) Igaz… nehezen tudok megélni. De ez az én problémám, s nekem kell megoldanom. Nem tudom, mennyit kell még visszafizetnem a banknak, mert mint mondtam, most megy velük az egyeztetés. Hogy mi lesz, ha elvesztem az otthonom? Nem tudom. Felállok, és megyek tovább” – mondta a Blikknek Növényi.

A volt birkózóklasszis helyzetét nehezíti, hogy több fronton is harcolnia kell. Évekkel ezelőtt ugyanis egy Szlovákiában bejegyzett fantomcég adócsalási ügyébe is belekeveredett, emiatt pedig az olimpiai járadékát is megvonták tőle öt évvel ezelőtt. Az ügyben még nem döntött a bíróság, de akár nyolc évre is lecsukhatják, ha bűnösnek találják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik