Szórakozás

Klapka György 100 millióból építtetne kutyakrematóriumot

Klapka György (Array)
Klapka György (Array)

Klapka György 100 millió forintért árulja a Vámház körúti üzlete fölött lévő, 170 négyzetméteres luxuslakását – derül ki a mai Blikkből. AZ üzletember már nem használja az ingatlant, így szeretne túladni rajta, az árából pedig kutyatemetőt- és krematóriumot nyitna.

“A csömöri krematóriumot én építtettem, német holttesteket akartam égettetni benne, de nem engedélyezték a külföldi hullák hamvasztását, így 10 éve eladtam a temetkezési vállalatnak. De ebben a bizniszben látok lehetőséget továbbra is.

Tizenhárom kutyám van a különböző birtokaimon, imádom őket, de tudom, ha elpusztulnak, nehéz megoldani a temetésüket. Egy kimúlt állatot nem lehet csak úgy elásni, mert veszélyes hulladéknak számít az állattetem, ezért gondoltam, hogy kutyakrematóriu­mot és -temetőt építek a Keresztúri úti földemen. (…)

A tervrajzok készen vannak, a kazánokat beszereztem, sőt a dögszállításra engedélyezett hat autó is megvan. Urnákban kapja majd meg kedvence hamvait a gyászoló gazdi, aki hazaviheti, de ha akarja, a sírkertünkben el is temettetheti egy rendes szertartás kereté­ben az elhunyt állatokat. Kutyákon kívül cicákat, papagájokat vagy tengerimalacot is vállalunk. Sőt ha igény van rá, emléktáblás falat is építünk az urnahelyek mellé” – mondta el Klapka,

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik