Szórakozás

Tatár Csilla a stúdióban szoptatja majd kisfiát

Az újdonsült anyuka november végén adott életet első gyermekének, de máris két műsor vezetését is elvállalta. Tatár Csilla a szülés előtt még azt mondta, hogy szeretné maximálisan kiélvezni az anyaságot, ezért egy ideig biztosan nem tér vissza dolgozni, de úgy tűnik ez az idő rövidebb lett, mint arra bárki számított volna.

Január 23-án kezdetét veszi A Dal, aminek műsorvezetői szerepét idén sem akarta kihagyni Csilla, ráadásul hamarosan ő veszi át Jakupcsek Gabriella helyét is a Magyarország, szeretlek! című vetélkedőben. A sok feladat ellenére azonban meg kell oldania, hogy két hónapos babájáról gondoskodni tudjon.

“Csilla nem szeretné a kis Milán Rubent kitenni a felhajtásnak. A kisfiú még éppen csak két és fél hónapos lesz akkor, így a műsorvezető nem örülne annak, ha mindenki amolyan látványosságnak tartaná a picit a stúdióban. Éppen ezért Milán nem is lesz bent édesanyjával a munka során. Ám mivel a műsor előkészületekkel, a sminkkel, a kamerapróbával együtt többórás elfoglaltságot jelent, kellett valami megoldás arra, hogy Csilla meg tudja szoptatni a kisfiát. A megoldást pedig Csilla édesanyja jelenti, ő lesz az, aki a babát beviszi majd a stúdióba kétóránként, hogy anyukája időben megetethesse” – árulta el a Blikknek egy informátor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik