Szórakozás

David Bowie menye is rákkal küzdött

Többszörösen nehéz időszakon van túl a tegnap elhunyt David Bowie fia. Duncan Jones ugyanis nemcsak édesapja másfél éves betegsége alatt – és elvesztése miatt – volt kénytelen szembesülni a halálos kórral, hanem fiatal felesége is rákkal küzdött korábban.

Az énekes filmrendezőként igen sikeres fia 3 éve a Twitteren keresztül közölte, hogy romantikázás közben egy csomót talált menyasszonya, Rodene Ronquillo egyik keblében. Azonnal orvoshoz mentek, és pár nap múlva a biopszia szembesítette a sztárpárt a rossz hírrel. A barátnőnél előrehaladott mellrákot diagnosztizáltak, ami miatt azonnali kezelésekre szorult. A hír érthetően teljesen letaglózta Duncanéket, akik még aznap összeházasodtak.

Europress
Europress

Az akkor mindössze harminckét esztendős Rodene azóta túlesett egy operáción, ahol eltávolították a kebléből a rosszindulatú daganatot, majd pedig kemoterápiás kezelést kapott. Férje végig mindenben támogatta, még a fejét is kopaszra borotválta, szolidaritást vállalva szerelmével.

A kezelések szerencsére sikeresnek bizonyultak, a nő azóta jól van; viszont alig pár hónappal azután, hogy megkönnyebbülhettek, máris az édesapa, David Bowie betegségével, majd pedig sajnálatosan korai halálával kellett szembenézniük. A felnőtt fiú így búcsúzott édesapjától:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik