Szórakozás

Tóth Gabi új külsején kiakadtak a kommentelők

“Gabi, ne haragudj, de néztél tükörbe, mielőtt felraktad ezt a képet? Mintha öreganyámat látnám” – és ez csak egyetlen komment Tóth Gabi Facebook-oldalán, ahová egy teljesen egyszerű, minden sallangtól mentes szelfit töltött fel tegnap az énekesnő.

A követőinek azonban egyáltalán nem tetszik a fotó, és sokan egészen messzemenő következtetést vonnak le a valóban kissé komor hangulatú, de ezenkívül teljesen rendben lévő felvételen.

  • “Gabi nagyon szeretlek! De úgy gondolom hogy hozzád egy olyan férfi illik mint az a táncos fiú! Emlékezz vissza a Sors című klippedre gyönyörű voltál!!! De így is szeretünk!!!”
  • “Nagyon kedvellek Gabi, de baromi szar….nézel ki!”
  • “Nagyon pocsékul nézel ki mostanában! Mi történt veled??? Csak lesek milyen képeket posztolsz magadról. Ez a pasi nem jó irányba visz téged!!!!”
  • “Nagyon előnytelen ez a új ” mánia “. NEM Tóth Gabis Kiábrándító !! Imádom Őt de ez nem Gabi ! Lehet váltani egy külsőt de ez igen drasztikus !!!! Szerintem pedig a kapitánya miatt ilyen … hasonmás féle vagy mi. NAGYON NEM JÓ Válts vissza a régi vad dögös Gabira. Mi sokan úgy szeretünk!!!! Bocsánat de le kellett írnom. Nagy kedvelőd és rajongód !!! Puszi !!” 

– írják a hozzászólók, akik között persze akad olyan, akinek így is tetszik kedvence, aki szemmel láthatóan azért élete egyik legboldogabb időszakát éli éppen.

HELLO MINDENKIII! SZOMBAT ESTE! TI MENTEK BULIZNI?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik