Szórakozás

Liptai Claudia még mindig ott lehet a legszebbek között?

Nem mehetünk neki nyugodt szívvel az új évnek anélkül, hogy ki ne elemeznénk hazai celebnőink 2015-ös megjelenését, villantását, vagy éppen aktuális szexiskedését. Így egy kis összefoglaló után mindenképpen az önök segítségét kérjük majd abban, hogy segítsenek eldönteni, vajon melyik híresség érdemelné ki a tavalyi év legszebbjének járó képzeletbeli trófeát abszolút szubjektív listánkról.

Liptai Claudia az örök bombanő. Kész, ezt nem is tudjuk jobban ragozni. Lehet, hogy elfogultság, de részünkről a 42 éves színész-műsorvezető listára kerülése az egyik legegyértelműbb volt idén is. A Sztárban sztár ítészeként is mindig igazi dívaként tündöklő Clau ráadásul hamarosan utánpótlást is kap… A másik csini anyukára, Hódi Pamelára is voksolhatnak, hiszen Berki Krisztián párja időről időre dögös szelfikkel, és cuki anya-lánya fotókkal ajándékoz meg bennünket.

Galéria
Fotó: Facebook

És ha már anyuka, akkor természetesen a kétgyermekes mami, Sarka Kata sem maradhat ki az összeállításból, aki a tökéletes alak érdekében még karácsonykor is képes a konditeremben izzadni. Szerencsére nem is rejtegeti megformált idomaitVajna Timi szintén nem lustálkodik, ha edzésről van szó. Andy Vajna felesége is azok közé tartozik, akik rendszeresen , akár egészen merész szelfikkel is meglepik közösségi oldalaik követőit.

És ha már sokat mutató fotók, akkor Baukó Éva sem maradhat ki a sorból, aki gigantikus dekoltázsával, és extramini ruhácskáival tűnik ki rendre olyankor, amikor épp nem Alekosz oldalán szórakoztat. Kulcsár Edinát sokkal visszafogottabb stílusáról, ellenben egészen különleges szépségéről ismerhetjük- idén ráadásul már műsorvezetőként is gyakran találkozhatunk vele.

Galéria
Fotó: Instagram

A Barátok közt dögös, és hamarosan rövid szünetre vonuló színésznője is biztos tagja a hazai szépségeket felvonultató listának. Persze, hogy Kiss Ramónáról van szó. Hozzá hasonlóan pedig Ördög Nóra is azok közé tartozik, aki igen hamar eszünkbe jut, ha a magyar celebritások között keresgélünk.

A megosztóbb, ám külsejét kaméleonként változtató, a Sztárban sztár színpadán nem egyszer igen vad szexisségét is megvillantó Tóth Gabira is voksolhatnak a galéria alatt, vagy kommentben írhatják meg, melyik az a híresség, akit önök a legszebbnek, vagy legvonzóbbnak látnak.

Galéria
Fotó: TV2


Ön melyik hazai hírességet tartja a legszebbnek?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik