Szórakozás

Milliókat költ Dopemanre egy arab sejk

A rapper méregdrága órákat és saját asszisztenst is kapott, aki mindent megvesz neki, amit csak akar.

Mint megírtuk, Dopeman már napok óta Dubajban tartózkodik, ahol szó szerint egy arab sejk tartja el. A milliárdos férfi kisfia Magyarországon tanult, nagyon szereti a rap zenét és Dopeman volt a kedvence, ezért kapott meghívást egy privát koncertre a semmiből. Vendéglátói biztosították arról, hogy addig marad, ameddig szeretne, és addig is királyként bánnak vele.

“Most épp itt vagyok a világ tetején. Szó szerint, ugyanis éppen 848 méter magasban állok egy felhőkarcolóban. Kaptam magam mellé egy asszisztenst, vele járkálok a városban. Ő nem csak mindent megmutat, de mindent meg is vesz nekem, amit csak akarok. Kaptam kis zsebpénzt ugyan, de így egyáltalán nem kell költenem. Amúgy itt annyiba kerül egy pohár ital, mint egy teljes ebéd. Tulajdonképpen szállodáról szállodára mozgatnak, mert tudják, hogy nem szeretek vezetni. Érkezésemkor kaptam egy Breitling karórát, de amikor megyek haza, akkor egy Rolexet is kapok. Gázsi egyébként nem jár, mert az sértésnek számít az itteni szokások szerint. Ide az előadók nem fizetésért jönnek, Snoop Dogg és Dr. Dre is ingyen jön, meghívásos alapon. Egyébként már őket is vendégül látta ez a család” – mondta a Borsnak Dopeman, aki már a NAV levelére is fel van készülve.

“Szeretném ezt az élményt megosztani mindenkivel, de nyilván nem örül velem mindenki. Jó öreg magyar szokás szerint sokan már küldenék rám a NAV-ot. De küldjék, én meg átirányítom őket a sejkhez. Most mit csináljak, ha kihozattak?” – tette hozzá a rapper. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik