Szórakozás

Az igazi Miss Universe üzent a majdnem Miss Universe-nek

Igazán feledhetetlenre sikerült a 2015-ös Miss Universe világversenye, miután a műsorvezető elkövette a legnagyobb hibát, amit csak lehetett. Az azóta öniróniával próbálkozó tévés összecserélte az első és második helyezett szépség nevét. A két percig koronát viselő Miss Columbia mondjuk még jól is járt, hiszen azóta az egész világ őt sajnálja és róla beszél.

Ariadna Gutierrez saját közösségi oldalán is elmondta, hogy már annak is örül, néhány pillanatig viselhette a megtisztelő címet, közel egy hét után pedig az igazi nyertes, a 26 éves Pia Alonzo Wurtzbach is megszólt és intézett néhány kedves gondolatot hoppon maradt udvarhölgyének.

“Adriana, te egy csodálatos nő vagy, ez a nem mindennapi élmény pedig örökre összeköt minket. Az elmúlt három hétben, amit együtt töltöttünk, láttam, hogy milyen erős vagy és gyönyörű, kívül-belül. Büszkén képviselhetted az országodat és tudom, hogy most mindenki büszke rád. A sorsnak még tervei vannak veled, én pedig izgatottan várom, hogy hogyan haladsz tovább” – írta a fülöp szigeteki győztes.

Wow. Words can’t describe how grateful I am for this. It was quite a journey getting here with 3 attempts at winning…

Szerző: Miss Universe2015. december 24.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik