Szórakozás

A világ legnagyobb bakijával zárult az idei Miss Universe

Magyar idő szerint hétfő hajnalban rendezték a Miss Universe 2015 szépségverseny döntőjét Las Vegas egyik legelőkelőbb szállodájában, ahol nem akármilyen fináléval zárták a nagyszabású show-t.

Ugyanis az eredményhirdetésnél már éppen felkerült a legszebbnek járó korona Miss Kolumbia fejére, és miközben már javában örült és integetett, a műsorvezető, Steve Harvey bejelentette, hogy upsz, mégsem, véletlenül rossz nevet olvasott fel, és a valódi nyertes a Fülöp-szigeteki Pia Alonzo Wurtzbach. Tessék, mutatjuk is az arckifejezéseket, de IDE kattintva még bővebben győződhetnek meg az extrán kínos történésekről.

Vajna Tímea szépségkirálynőjének, a csodálatosan hosszú combú Nagy Nikolettának sajnos nem sikerült bejutnia a legszebbek közé, pedig az előzetes várakozások szerint a Budapesti Corvinus Egyetem 20 éves biomérnök hallgatója jó eséllyel indult a versenyen.

A Las Vegas-i Miss Universe döntősei között nem Niki volt az egyetlen magyar lány. A belga induló ugyanis a magyar úszósport utánpótlás szövetségi kapitányának, Törös Károlynak az unokája, Annelies Törös volt, akinek sikerült is a legszebb 15 lány közé bejutnia.

A Miss Universe versenyen 2012-ben Konkoly Ágnes érte el az eddigi legjobb eredményt, ő bekerült a legjobb tíz közé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik