Szórakozás

Oszter Sándor FBI-ügynöknek mondta magát, és szkanderezni szeretett volna a rendőrségen

Oszter-Sandor(430x286)(1).jpg (Oszter Sándor)
Oszter-Sandor(430x286)(1).jpg (Oszter Sándor)

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a Budai Központi Kerületi Bíróságon csütörtökön tartották meg az első tárgyalási napot Oszter Sándor ügyében, amelyen a színész ugyan nem kívánt újra vallomást tenni, de biztonsági őröket, a bevásárlóközpont alkalmazottait, és egy rendőrt is meghallgattak tanúként. A Bors úgy tudja, egészen különös, de mindenképpen szórakoztató dolgok is elhangzottak a bíróság előtt.

“Hol együttműködő volt, hol ellenséges. A Gyorskocsi utcába vittük vérvételre. Ott mindenkinek bemutatkozott, mindenkivel kezet fogott, a vérvétel előtt és után is. Majd lenyomott ötven fekvőtámaszt, sőt szkanderezni is kihívott, hogy milyen jó formában van. Volt, hogy azt mondta, egy rokona vezetett. Aztán azt, ő, de csak utána ivott. Aztán azt mondta, ő egy FBI-tiszt. Majd azt, Pintér Sándor belügyminiszter barátja, jól gondoljuk meg, mit csinálunk” – mondta el a karambol helyszínére érkező rendőr a szóban forgó nap történéseiről.

A márciusra elnapolt tárgyaláson a lap szerint akár akár ítélet is születhetett volna, de egy új szakértői vélemény alapján azt sem lehet kizárni, nem lehet majd bebizonyítani, hogy Oszter ittasan vezetett. A színész továbbra is állítja, csak a baleset után fogyasztott alkoholt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik