Szórakozás

Schobert Norbi: Agassi bármeddig lett volna az Update arca

A fitneszguru közösségi oldalára feltöltött videójában árulta el, mi is a valódi oka a híres teniszezővel való szerződés felbontásának.

Szerződést bontott Andre Agassi és Schobert Norbiírtuk meg ma kora délután, miután Agassi menedzsmentje a Velvet megkeresésére elmondta, a Norbi Update Lowcarb Nyrt. és André Agassi közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy véget vetnek a partnerségnek.

A fitneszguru Facebook-oldalára posztolt videójában azt állítja, a jó kapcsolat nem szűnt meg közöttük, és az egykori teniszcsillag bármikor a termékei mellé állna.

“Agassi bármeddig lett volna az Update-nek az arca. Agassi nem hagyta faképnél az Update-et; nem vesztünk össze, és nem szakítottunk. Sőt, egészen addig a pontig, amíg a gyönyörű Buda-Cash és Quaestor-botrány el nem söpörte a pénzügyi bizalmat, addig a pontig 20%-os tulajdonosnak szeretett volna beszállni az Update-be. Ez a lehetőség ezzel a brókerbotránnyal megszűnt, de együttműködésünk töretlen volt, és közös megegyezéssel váltunk el. (…) Agassival béke és barátság van, és bármikor lenne az Update arca”

– mondta el Norbi, aki azt is kifejtette, vásárlói inkább a termékek tartalmára kíváncsiak, és nem arra, hogy kivel reklámozza azokat.

Agassi és a valóság…

Szerző: Norbi Update2015. december 2.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik