Szórakozás

Lányi Lala: Az a titkunk, hogy mi tényleg fiatalok tudtunk maradni

A Kozmix zenekar fennállásának elmúlt két évtizede alatt szinte az egész világot bejárta, így kedvenc hazai közönségük mellett orosz, angol és japán rajongókat is szereztek.

“Szinte már mindenhol koncertezünk. Többek között Brazíliában, Ausztráliában, Amerikában, Németországban, Írországban és Angliában is jártunk már, a szomszédos országokat pedig nem is említem. Londonba például minden évben visszajárunk és már a helyiek is magyarul éneklik a dalainkat, annak ellenére, hogy semmit sem értenek belőle. Van egy orosz rajongónk is, aki képes órákat várni ránk, hogy hallhasson minket, de néhány éve egy japán kiadó is megkeresett minket, így az ázsiai országba is eljutott a hírünk. Mindezek ellenére sosem volt a Kozmix életében téma, hogy komolyabban próbálkozzunk külföldön. Szeretjük Magyarországot és a magyar közönséget” – mesélte a 24.hu-nak Lányi Lala, aki zenésztársával, Hozsóval együtt már gőzerővel készül a december 27-i jubileumi nagykoncertre.

Az énekes elmondta, hogy az eddigi húsz évüket, valamint legújabb lemezüket is bemutató eseményre olyan látványos show-val készülnek, amilyet itthon még nem csinált senki. Az estet vendégek is színesítik majd, de az ő kilétükről nem akart beszélni az énekes. “Természetesen érkeznek majd vendégelőadók, de hogy pontosan kik, azt nem szeretném elárulni, mert másokkal ellentétben, mi nem az ő nevükkel akarjuk becsábítani a hallgatókat.”

Lala arról is mesélt, hogy szerinte a Kozmix hogyan tud még ma is népszerű lenni, ahogyan arról is szó esett, hogy meddig tarthat ez a siker.

A titkunk talán az, hogy a retrózenekarokkal ellentétben, mi tényleg fiatalosak tudtunk maradni, mind hangban, stílusban és megjelenésben is. A zenélést pedig addig fogjuk csinálni, amíg van bennünk energia és tűz, és ameddig ez még a színpadon is elegáns tud maradni

– árulta el a 41 éves frontember.

Galéria
20 éve így kezdték

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik