Szórakozás

Paul Walker apja is beperelte a Porschét

Paul Walker (paul walker, )
Paul Walker (paul walker, )

A 2013 novemberében elhunyt Paul Walker apja hanyagságért és gondatlanságból történt halálokozásért perelte be a Porsche autógyárat – írja az MTI. A férfi által benyújtott kereset szerint a sportkocsi híján volt számos olyan biztonsági berendezésnek, amely megmenthette volna fia életét. Paul William Walker III, aki egyben a filmsztár hagyatékának végrehajtója is, határozatlan összegű kártérítést követel a cégtől.

A Porschét egyébként több gyászoló családtag is perli már. Szeptemberben a Halálos Iramban sztárjának lánya, a 17 éves Meadow Rain Walker is keresetet nyújtott be, ugyancsak gondatlanságból való halálokozásért. Az autót vezető Roger Rodas özvegye pedig tavaly májusban perelt, elsősorban az autó nem megfelelő ütközésgátló rendszerét és nem kellően biztonságos üzemanyagtankját hibáztatva a tragédiáért.

Az autógyár novemberben reagált hivatalos közleményben a vádakra. Szerintük a Carrera GT-n változtatásokat hajtottak végre és nem megfelelően kezelték, és ezek a tényezők vezettek Walker és Rodas halálához. Egyelőre semelyik ügy sem került a bíróság elé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik